Retour Beleid

Retour-/Restitutiebeleid voor Lumiér Massagebekers

Bij Lumiér streven we ernaar om uw volledige tevredenheid te garanderen bij elke aankoop van onze massagebekers. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, staan we voor u klaar om te helpen.

Retouren

U heeft 30 dagen om een artikel te retourneren vanaf de datum waarop u het heeft ontvangen. Om in aanmerking te komen voor een retour, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Uw artikel moet zich in de originele verpakking bevinden en u moet een bewijs van aankoop verstrekken.

Restituties

Zodra we uw artikel hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en u laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u onmiddellijk op de hoogte stellen van de status van uw restitutie na inspectie van het artikel. Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen we een teruggave initiëren naar uw oorspronkelijke betaalmethode. U ontvangt het tegoed binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

Omwisselen

Als u een artikel wilt omruilen voor een andere maat of kleur, neem dan contact met ons op om een omruiling te regelen. U bent verantwoordelijk voor eventuele prijsverschillen en verzendkosten die gepaard gaan met de omruiling.

Neem Contact Met Ons Op

Als u vragen heeft over hoe u uw artikel aan ons kunt retourneren, neem dan contact met ons op via lumiertherapy@gmail.com. We staan klaar om u te helpen bij eventuele zorgen of vragen die u heeft met betrekking tot retouren en restituties.

Opmerking: Houd er rekening mee dat ons Retour-/Restitutiebeleid specifiek van toepassing is op aankopen van Lumiér massagebekers. Voor informatie over retouren/restituties voor andere producten verwijzen wij u naar de betreffende beleidsregels met betrekking tot die producten.