Neem contact op

Welcome bij Lumiér! We zijn verheugd dat je contact met ons wilt opnemen. Bij Lumiér draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. We staan klaar om je te helpen en te ondersteunen met al je vragen, opmerkingen en feedback.

Heb je vragen over onze producten, suggesties voor verbetering of wil je gewoon hallo zeggen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via het onderstaande contactformulier. Ons toegewijde team staat klaar om je deskundig advies en uitstekende service te bieden.

Bij Lumiér geloven we in een persoonlijke benadering. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur op al je berichten te reageren. Jouw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om je ervaring met Lumiér zo positief mogelijk te maken.

Als je liever rechtstreeks met ons wilt spreken, zijn we ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen bij al je gezondheids- en wellnessbehoeften.

Bedankt dat je voor Lumiér hebt gekozen. We zijn trots om deel uit te maken van jouw wellnessreis en kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.